Watermark & Object Remover AI
Verilerinizi silin
Hesabınızı ve verilerini Watermark & Object Remover AI'dan silmek için bu adımları izleyin.
Verilerinizi nasıl silersiniz
- Watermark & Object Remover AI uygulamasını açın.
- Ayarlar'a gidin, ardından Hesabı Sil'i seçin.
- Onay adımlarını izleyin ve onaylamak için Hesabı Sil'i seçin.
Hesabınızla birlikte silinen veriler
Hesap kimliğinizi, profilinizi, özel Çalışmalarınızı ve sonuç dosyalarınızı, iş ve kredi kayıtlarınızı, kaydedilmiş abonelik kopyalarını, ödüllü reklam kayıtlarını, anlık bildirim belirteçlerini ve cihazınızda saklanan düzenleyici bağlamlarını sileriz. Ayrıca, oluşturulan sonuç dosyaları ve küçük resimler dahil, hesabınıza ait özel yükleme depolama yolundaki tüm dosyaları sileriz.
Neleri ve ne kadar süre saklıyoruz
- Hesabınız var olduğu sürece başarılı Çalışmalar, oluşturulan medya, küçük resimler, iş kayıtları, hesap verileri, krediler, abonelik kopyaları, ödüllü reklam olayları ve anlık bildirim belirteçleri siz hesabınızı silene kadar saklanır. Tamamlanan sonuçlar için süreye bağlı otomatik silme yoktur.
- Temizliğin yeniden denenmesi gerekirse, geçici bir hesap silme kurtarma kaydı yalnızca özel dosyalar kaldırılana ve hesap silme işlemi doğrulanana kadar saklanır.
- Silme işleminden sonra olay kimliği, olay türü, işlem durumu, zaman damgaları ve hata durumu gibi kimlik belirlemeyen webhook bütünlük meta verilerini saklayabiliriz. Hesap tanımlayıcıları ve sağlayıcı yükleri temizlenir. Bu meta verilerin sabit bir otomatik silme süresi yoktur.
- Apple veya başka bir ödeme işleyicisi tarafından bağımsız olarak tutulan satın alma ve abonelik kayıtları, o sağlayıcının yasal yükümlülükleri ve saklama politikası kapsamında saklanır; hesabınızı silmek bu harici kayıtları silmez.